Travel Agency - Shpejt, Sigurt dhe i Frekuentuar
Euro Bus-Struga!
Standard World Map
Nga
Ne
Nisja
Kthimi
Moshatar
Femij (2-12 vjet)
Partneret tane
Vendi
prej
deri
Dhoma
Moshatar
Femij (0-11 vjet)
Avis Europcar
Rental location
Pick-up
Return
Miles & More
Country of residence

Per Euro Bus-in

Në kohën e jetës dinamike bota është shumë e vogël. Njerëzit komunikojnë dhe udhetojnë në cdo cep të rrozullit toksorë. Shpejtësia, fleksibiliteti, siguria dhe komfori janë kushtet primare për një zhvillim të mirë. Stafi i ri, me shumë energji dhe gadishmëri i Eurobusit, i përmban këto atribute, dhe i gatshëm që klientëve të tij, tja ofrojë këto sherbime në cdo kohë, duke e bërë udhëtimin të lehtë dhe zbavitës ….

Udhëtime me autobusë, aeroplane, pushime verore, rent-a-bus, transport, ekskursione – këto janë shërbime në menynë tonë, me një përvojë shumëvjeçare dhe me një profesionalizëm të vërtetë. Jemi të shperndarë në më shumë vende me zyrat tona, poashtu të pranishëm edhe tek partneret tanë, pa të cilët, do të ishte shumë vështirë të funksionojmë. Na kërkoni, do të komunikojmë, jemi të bindur, se do të krijojmë miqësi me Ju…. Ju presim , ME NE NËPËR EUROPË !!!!.

Read More